Video Doi părinți s-au bătut în fața unei școli din județul Suceava. Scandalul ar fi pornit de la o învățătoare nouă

Data publicării:
bataie scoala
Cei doi bărbaţi s-au bătut în mijlocul străzii şi nimeni nu a intervenit. Sursa: captură video Facebook / Monitorul de Suceava

Bătaie în plină stradă în faţa unei şcoli din judeţul Suceava. Doi părinţi s-au lovit cu pumnii şi picioarele, în văzul tuturor, iar încăierarea a fost filmată de un localnic. Conform primarului din comună, scandalul ar fi pornit de la o învăţătoare nouă, care a împărţit părinţii în două tabere. După ce imaginile au devenit virale, poliţiştii au deschis şi un dosar penal, scrie presa locală.

Incidentul surprins într-o înregistrare video a avut loc în faţa şcolii din comuna Botoşana, judeţul Suceava. Potrivit martorilor, cei doi bărbaţi ar fi oprit maşinile în trafic, au coborât de la volan şi s-au luat la bătaie, chiar în mijlocul străzii:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În filmarea surprinsă de un alt localnic se vede cum cei doi îşi împart pumni şi picioare şi nimeni nu intervine. De la doar câţiva metri distanţă, un bărbat priveşte întreaga scenă, cu mâinile în buzunar. La un moment dat, unul dintre cei doi bătăuşi cade, iar celălalt continuă să îl lovească. Cei doi ar fi în conflict de mai multă vreme, scriu jurnaliştii de la informatiata.ro.

De data aceasta, însă, scandalul ar fi pornit de la nemulţumirile legate de o învăţătoare nouă, venită în şcoală după decesul unui cadru didactic. Potrivit primarul comunei Botoşana, Ioan Ghiaţă, părinţii s-ar fi împărţit în două tabere: unii nemulţumiţi de noul dascăl, alţii care îi iau apărarea, scrie Monitorul de Suceava.

După ce imaginile au devenite publice, poliţiştii au intrat pe fir şi fac cercetări în acest caz, anunţă presa locală. 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri