Video Doi tineri s-au dat drept polițiști și au lăsat fără bani și carduri mai multe prostituate. Cum acționau

Data actualizării: Data publicării:
Perchezitii IPJ Buzau la falsi politisti
Sursa: Poliția Română

Doi bărbați din Buzău au fost arestați preventiv după ce ar fi jefuit 4 tinere. S-au întâlnit cu victimele în camere închiriate în regim hotelier, sub pretextul întreținerii de relații sexuale. Ulterior, bărbații le-ar fi spus acestora că sunt polițiști și le-ar fi lăsat fără bani și carduri. Cei doi sunt acuzați acum de uzurpare de calităţi oficiale şi tâlhărie calificată.

Cei doi tineri, de 21 şi 23 de ani, s-au întâlnit cu femeile, spun anchetatorii, în camere închiriate în regim hotelier. Victimele, patru tinere cu vârste cuprinse între 26 și 34 de ani, au mers la Poliție și au povestit cum au fost ademenite și, în final, jefuite. Sâmbătă, 12 noiembrie 2022, polițiștii au descins la domiciliile celor doi suspecți.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

În urma percheziţiilor din municipiul Buzău și comuna Smeeni, poliţiştii au găsit trei pistoale de tip airsoft, două hamuri pentru pistol, o legitimaţie şi o insignă asemănătoare celor ale unei instituții, două cagule, două perechi de mănuși și patru telefoane mobile.

"Sâmbătă, 12 noiembrie a.c., în urma materialului probator administrat de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, instanţa a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, faţă de doi bărbaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale şi tâlhărie calificată. Din cercetări a reieşit că bărbaţii ar fi pătruns în camere închiriate în regim hotelier, sub pretextul întreţinerii de relaţii sexuale şi, ulterior, pretinzând, fără drept, că ar fi funcționari publici, le-ar fi deposedat pe tinere de bani şi de cardurile bancare. Prejudiciul a fost estimat de părţile vătămate, patru tinere, cu vârste cuprinse între 26 şi 34 de ani, la 7.000 de lei.", se arată în comunicatul Poliției Române.

Ulterior, cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru uzurpare de calităţi oficiale şi tâlhărie calificată. 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri