IKEA și Marriott vor lansa Moxy, un brand de hoteluri cu tarife reduse

Data publicării:
ikea-52991

Inter IKEA investeşte circa 500 de milioane de dolari pentru aproximativ 50 de hoteluri cu tarif redus în Europa în următorii cinci ani, afirmă directori de la Marriott, printr-un parteneriat cu Marriott şi un operator european, potrivit Mediafax.

Hotelurile nu vor folosi mobilă sau design IKEA. În schimb, grupul a recurs la o tehnică inovatoare de construcţie pentru a păstra la un nivel redus costurile de construcţie.Multe dintre hoteluri vor fi construite folosind camere prefabricate în altă parte şi asamblate la fel ca mobila IKEA.

Inter IKEA a căutat locaţii şi anticipează că va începe construcţia câtorva hoteluri în acest an, a declarat Peter Andrews, şeful diviziei hoteliere a grupului.Proiectul mixt vizează construcţia hotelurilor în apropierea parcurilor de birouri, aeroporturilor, precum şi a staţiilor de tren şi metrou.

Hotelurile ar urma să aibă între 150 şi 300 de camere, iar primul ar urma să fie deschis la Milano într-un an.

Camerele, cu preţ orientativ de circa 60 de euro, au fost proiectate la Amsterdam şi în alte locaţii de compania Nordic Hospitality, care le-ar putea şi opera. Marriott este francizorul şi contribuie la proiect cu baza de date pentru clienţi şi rezervări, urmând să deţină brandul.

Marriott şi IKEA vizează Marea Britanie şi Germania ca pieţe principale pentru Moxy, urmate de Italia, Austria şi Olanda.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri