Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată

Data actualizării: Data publicării:
coada tramvaie_captura digi24

Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost blocată, miercuri dimineaţa, din cauza unei avarii la reţeaua de contact, iar Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a decis înfiinţarea liniei navetă de autobuze 641 pentru preluarea călătorilor.

Actualizare 09:22. Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată.


„Pe strada Braşov/Bulevardul 1 Mai, la Tricodava, este o avarie în reţeaua de contact, ceea ce a produs blocarea troleibuzelor liniilor 69, 90, 93 şi a tramvaielor liniei 41, sens spre Ghencea”, a informat RATB, în jurul orei 8:00, într-o postare pe Twitter.

RATB a anunţat ulterior că s-a înfiinţat linia naveta de autobuze 641, care vor circula de la Terminalul Ghencea până la Terminalul Piaţa Presei Libere. 

Mai mulți telespectatori Digi24 au trimis imagini cu zeci de oameni care așteptau în stații pe linia tramvaiului 41.

Citiți și Vorbeşti public despre problemele din companie, rişti să fii concediat. Şefii se apără: Sunt regulile noastre interne


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi pe e-mail, la redactie@digi24.ro, sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Sursa: Digi24, Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri