VIDEO. Autobuz pe contrasens, pe o stradă din Galaţi. Şoferul s-a scuzat: „Nu ştiu traseul, sunt începător”

Data publicării:
autobuz-contrasens-galati

Un autobuz a fost filmat pe o stradă de la intrarea în oraşul Galaţi în timp ce circula pe contrasens. Incidentul a fost filmat cu o cameră video amplasată pe o maşină de poliţie.

Şoferul prins duminică pe contrasens le-a spus poliţiştilor că a intrat cu autobuzul pe stradă pentru că nu cunoaşte traseul.

„- Nu ştiu traseul, sunt începător.

- Cum să nu ştiţi traseul? Şi mergeţi pe contrasens?”, se aude în înregistrarea făcută de camera Poliţiei.

Reprezentanţii Poliţiei au anunţat că şoferul de autobuz a fost amendat şi a rămas fără permisul de conducere.

„Autobuzul a circulat pe contrasens, pe strada Calea Galaţi (...). Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru 60 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, pentru Mediafax.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conducerea societăţii de transport public a început o anchetă şi îl va sancţiona pe şoferul care a intrat pe contrasens.

„Este surprinzător pentru conducerea societăţii de transport. Şoferul este angajat de 30 de ani. El a rămas fără permisul de conducere pentru 60 de zile şi va intra în Comisia de Disciplină a societăţii unde va fi sancţionat conform regulamentului intern şi legislaţiei în vigoare”, a declarat reprezentantul Biroului de Relaţii Publice al societăţii Transurb Galaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri