Un nou mall în Bucureşti: patru niveluri, 35.000 de metri pătraţi

Data publicării:
mall nou

În ultimele săptămâni, o mie de muncitorii au lucrat la foc continuu pentru a pune la punct ultimele detalii pentru inaugurarea centrului comercial din zona Floreasca. 24 de ore din 24, aceştia au retuşat fiecare colţ de magazin.

Centrul comercial se va întinde pe patru niveluri, care ocupă 35.000 de metri pătraţi. Fiecare etaj va avea o culoare diferită, iar pe plafon au fost ataşate decoraţiuni în formă de picături de mercur, spun dezvoltatorii. Terasa exterioară va fi un spaţiu de relaxare.

Principala atracţie a noului centru comercial este grădina amenajată pe acoperişul ultimului etaj. Aici vor fi amenajate vara cafenele şi un cinematograf în aer liber, iar iarna va funcţiona un patinoar care va avea nu mai puţin de 600 de metri pătraţi.

Faptul că cinematograful nu va fi permanent se poate transforma într-un minus, spun consultanţii, daca ne gândim la faptul ca, în ultimii ani, mallurile oferă cele mai moderne săli de cinema şi au devenit centrul distracţiei.

În noudul capitalei mai există alte două mari centre comerciale.

Lupta pentru clienţii mall-urilor va fi una dură, spun consultanţii. Cel din Cartierul Floreasca nu este singurul proiect nou. În locul fabricii Electroaparataj va fi ridicat Mega Mall, anul viitor, un centru comercial uriaş de 70.000 de metri pătraţi. Şi în Chitila, fondul de investiţii sud-african Nepi ar putea construi un nou mall.

Specialiştii spun că dezvoltatorii se aşteaptă la creşterea consumului în următorii doi-trei ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri