„A bătut cu pumnii în ușă până a făcut o gaură”. Povestea impresionantă a unei femei care era ținută prizonieră și a reușit să scape

Data publicării:
violenta domestica
Bărbatul, care se dădea drept polițist, ar fi răpit-o pe femeie în luna iulie de pe stradă și a dus-o într-o celulă improvizată. Foto: Guliver/Getty Images

O femeie răpită și ținută prizonieră într-o celulă improvizată de un bărbat care se dădea drept ofițer de poliție sub acoperire a reușit să se elibereze după ce a lovit ușa, în mod repetat, cu pumnii, a anunțat FBI, potrivit Sky News.

Bărbatul, care se dădea drept polițist, ar fi răpit-o pe femeie în luna iulie de pe stradă și a dus-o într-o celulă improvizată. Acesta ar fi pretins că este un ofițer de poliție sub acoperire, arătând o insignă, înainte de a o ataca și de a o răpi.

Anchetatorii spun că bărbatul a pus-o pe femeie să se prostitueze pe străzi.

„A lovit cu pumnii în ușă”

„Această femeie a fost răpită, agresată sexual și închisă într-o... celulă. Ea a bătut ușa cu pumnii până când a început să sângereze, pentru a se elibera”, au declarat autoritățile.

Femeia a rupt unele dintre barele ușii pentru a crea o mică gaură prin care s-a cățărat. Ea a reușit să scape și a făcut semn unui șofer care trecea prin zonă și care a alertat poliția.

Acum, ofițerii caută alte posibile victime după ce au făcut legătura între bărbatși agresiuni sexuale în cel puțin alte patru state.

Bărbatul ar fi fugit după ce femeia a scăpat, dar a fost arestat de poliția statală într-o parcare din Reno, Nevada, câteva ore mai târziu, pe 16 iulie.

Bărbatul a închiriat o casă de la primarul orașului

Casa în care femeia a fost ținută prizonieră, situată pe o stradă rezidențială, ar fi deținută de primarul orașului Portland, Carol Westfall, și de soțul acesteia, Kevin, potrivit registrelor de proprietate.

Aceștia l-au evacuat pe bărbat în urma arestării sale.

Soții Westfall au declarat: „Suntem șocați și consternați de ceea ce s-a întâmplat. Lăudăm acțiunile femeii care a ajutat la capturarea acestei persoane și la împiedicarea lui de a comite alte atrocități.”

Dacă va fi găsit vinovat, el ar putea fi condamnat la închisoare pe viață.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri