Video Biden, „entuziasmat” de piloții americani care au doborât drone iraniene: „Sunteți cei mai buni din lume. Jur pe Dumnezeu”

Data publicării:
Președintele american Joe Biden.
Președintele american, Joe Biden. Foto: Profimedia Images

Președintele american Joe Biden a vorbit cu piloții americani care au participat la doborârea dronelor lansate de Iran împotriva Israelului și le-a mulțumit pentru reușită. Liderul de la Casa Albă s-a declarat entuziasmat de îndemânarea piloților și a declarat că sunt cei mai buni din lume.

„Sunteți cei mai buni din lume. Nu este o exagerare. Ambele escadrile sunt incredibile, absolut incredibile!”, a spus Joe Biden într-o convorbire telefonică, de la Casa Albă, cu piloții americani care au participat la misiune.

Potrivit rapoartelor, armata americană a doborât peste 80 de drone și șase rachete iraniene în noaptea de sâmbătă.

Biden a mai spus că ar trebui să fie mai rezervat, dar a recunoscut că nu-și poate stăpâni entuziasmul.

„Îmi cer scuze pentru entuziasmul meu, ar trebui să fiu mai rezervat. Mă faceți mândru. Și nu o spun doar așa, jur pe Dumnezeu”, a mai spus Biden în dialogul cu piloții americani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri