Biletele pentru vizitarea Castelului Balmoral s-au epuizat în doar 24 de ore de la anunțul Regelui Charles

Data publicării:
castelul balmoral
Vizitatorii vor avea acces la mai multe camere folosite de Rege şi Regină. FOTO: Profimedia Images

Tururi ale Castelului Balmoral, care vor oferi vizitatorilor şansa de a vedea pentru prima dată părţi din casa privată a Familiei Regale, au fost epuizate, informează DPA, potrivit Agerpres.

Tururile ghidate vor avea loc în interiorul castelului între 1 iulie şi 4 august, însă biletele s-au epuizat la o zi după punerea în vânzare.

Tururile vor avea loc înainte ca Regele şi Regina să sosească pentru vacanţa de vară la castelul din Aberdeenshire, pentru fiecare zi fiind disponibile 40 de bilete.

Anterior, vizitatorii puteau vizita doar sala de bal şi terenurile castelului, care a fost finalizat în 1855 şi cumpărat de către Regina Victoria şi Prinţul Albert.

Turul în interiorul castelului a avut preţul de 100 de lire sterline

Turul în interiorul castelului a avut preţul de 100 de lire sterline (127 de dolari) sau de 150 dacă la acesta se adăuga ceaiul de după-amiază.

Tururile vor fi limitate la 10 persoane, iar vizitatorilor li se promite „o călătorie istorică prin câteva dintre frumoasele încăperi ale Castelului Balmoral” şi şansa de a „călători în timp"”de la epoca victoriană până în zilele noastre.

Balmoral este descris drept „mult iubita şi celebra casă din Highlands a Familiei Regale” în materialele publicitare pentru aceste tururi.

În septembrie 2022, Regina a fost fotografiată în salonul de la Balmoral în timp ce aştepta să o primească pe lidera partidului conservator de atunci, Liz Truss, pentru a o invita să devină prim-ministru şi să formeze un nou guvern.

Două zile mai târziu, pe 8 septembrie, Regina a murit.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri