Donald Trump, părăsit de unul dintre cei mai vechi consilieri, chiar înaintea alegerilor prezidențiale

Data publicării:
consilierul kellyanne conway, care l-a ajutat pe donald trump sa ajunga la putere, si-a dat demisia
Kellyanne Conway și Donald Trump. Foto: Profimedia Images

Kellyanne Conway, unul dintre cei mai vechi consilieri al lui Donald Trump, a anunțat că va pleca de la Casa Albă la finalul acestei luni. Deși actuala administrație americană este marcată de schimbări dese și bruște de personal, consiliera în vârstă de 53 de ani era una dintre puținele persoane rămase în funcție încă de la instalare, în 2016.

Conway a spus că demisionează ca să petreacă mai mult timp cu cei patru copii. "Mai puțină dramă, mai multă mamă", a transmis ea într-un comunicat. În paralel, soțul ei, George Conway, a anunțat că pleacă din proiectul unor foști republicani care încearcă să blocheze realegerea lui Donald Trump. Și el vrea să stea mai mult cu familia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Unul dintre cei mai loiali apărători ai președintelui Trump, Kellyanne Conway este și prima femeie care a reușit să conducă un prezidențiabil către victorie.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri