Fosta iubită a „bancherului lui Putin”: Președintele Rusiei „e furios și a pierdut controlul”

Data publicării:
Alexandra Tolstoi gesticuleazain timp ce vorbeste
Alexandra Tolstoi. Foto: Profimedia

Contesa Alexandra Tolstoi, fosta parteneră a oligarhului rus Serghei Pugaciov, numit „bancherul lui Putin”, a vorbit la CNN despre cum s-a schimbat președintele Rusiei în ultimii 15 ani și despre cum era atmosfera în rândul oligarhilor ruși. Ea spune că pe Putin nu îl interesează refacerea Uniunii Sovietice și că e preocupat doar de propria lui persoană.

„Era ca în „Nașul”. Toată bogația aceea incredibilă și o lipsă totală de morală. Nu exista niciun fel de empatie.Ca toți dictatorii Putin, conduce Rusia pe principiul divizării: nimeni nu are încredere în nimeni, toți sunt foarte competitivi. E foarte dur”, a povestit ea.

„Am fost în aceeași cameră cu Putin în 2008 și era foarte diferit de cum îl vedem azi la știri. Avea multă încredere în el. Acum e furios și a pierdut controlul”, a adăugat Tolstoi.

„Nu e o mare schimbare, totuși. Cred că suferă de tulburare de personalitate narcisică. Totul este despre control și cred că atunci simțea că controlează mai bine situația. Acum lumea spune că Occidentul a umilit Rusia, iar Putin ia totul foarte personal. Și nu cred că există o strategie de restaurare a Uniunii Sovietice. Nu cred că îi pasă. Lui îi pasă doar de el, de recunoașterea pe care o primește”, a adăugat ea.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri