Video&Foto Kim Jong-un și-a dus fiica în vizită la o fabrică de rachete

Data publicării:
kim-jong-un-fata-twitter
Kim Jong-un și-a dus fiica de 12 ani în vizită la o fabrică de rachete. FOTO: Twitter

Kim Jong-un și-a dus fiica să viziteze o fabrică de rachete. Într-o serie de fotografii, fata de 12 ani apare de mână cu Kim Jong-un în timp ce se plimbă pe lângă zeci de proiectile de dimensiuni mari.

Ar fi vorba despre rachete balistice cu rază intermediară, produse într-o fabrică de lângă Phenian.

Anul trecut, liderul nord-coreean a ieșit pentru prima dată în public alături de fiica lui. Experții occidentali cred că prezentarea copilei este un mesaj pentru elitele de la Phenian privind succesiunea la putere.

kim-jong-un-fata-twitter1
Kim Jong-un și-a dus fiica de 12 ani în vizită la o fabrică de rachete. FOTO: Twitter

Kim Jong-un ar avea cel puțin trei copii, două fete și un băiat.

kim-jong-un-fata-twitter2
Kim Jong un vizitat o fabrica de rachete. FOTO: Twitter

Liderul Kim Jong Un a lansat un apel la o "creştere exponenţială a arsenalului nuclear" al Coreei de Nord pentru a face faţă "inamicului său incontestabil" sud-coreean şi Statelor Unite, a raportat duminică agenţia oficială KCNA.

La finalul unei mari reuniuni la Phenian, Partidul Muncitorilor aflat la putere în Coreea de Nord, a mai anunţat că ţara va "dezvolta un nou sistem de rachete balistice intercontinentale (ICBM) a căror misiune principală va fi contraatacul nuclear rapid", potrivit KCNA.

"Situaţia actuală necesită să ne dublăm eforturile pentru a întări forţa militară cu scopul de a garanta pe deplin suveranitatea, securitatea şi interesele fundamentale (ale Coreei de Nord) ca răspuns la manevrele militare îngrijorătoare ale Statelor Unite şi ale altor forţe ostile", a declarat Kim Jong Un într-un rezumat al reuniunii partidului citat de agenţia de presă.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri