Kremlinul acuză Occidentul că închide ochii la „atacurile teroriste” ale Ucrainei asupra Rusiei: „Nu e ceva nou”

Data publicării:
Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului
Peskov a adăugat că ancheta este una rusă şi că este exclusă o investigaţie internaţională în acest dosar. Foto: Profimedia Images

Kremlinul a acuzat miercuri Occidentul că este gata să închidă ochii în continuare la ceea ce a numit „atacuri teroriste” comise de Ucraina în interiorul Rusiei, informează agenţia Reuters.

Două persoane au fost ucise şi un minor rănit luni după ce Moscova a anunţat că Ucraina a folosit drone navale pentru a ataca Podul Crimeei ce leagă Rusia de Peninsula Crimeea, pe care Rusia a anexat-o de la Ucraina în 2014.

Kievul spune că Crimeea este ucraineană şi că intenţionează să o ia înapoi cu forţa.

„Occidentul colectiv este gata să închidă ochii la orice atacuri teroriste pe care regimul de la Kiev le comite în ţara noastră. Acest lucru nu este ceva nou, s-a mai întâmplat şi aşa va continua. Înţelegem foarte bine asta”, le-a declarat reporterilor Dmitri Peskov, secretarul de presă al preşedintelui Federaţiei Ruse, răspunzând la întrebarea „cum evaluează Kremlinul lipsa de reacţie a Occidentului la detonarea Podului Crimeei” şi „uciderea a doi ruşi în acest atac”, notează agenţia de presă rusă Interfax.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri