Cadavrul unui bărbat a stat zile întregi în fața unei case după ce a fost confundat cu o decorațiune de Halloween

Data actualizării: Data publicării:
banda politie nu treceti
Cadavrul unui bărbat a stat zile întregi în fața unei case după ce a fost confundat cu o decorațiune de Halloween. FOTO: Profimedia Images

Cadavrul în descompunere al unui bărbat a fost lăsat încă de la începutul lunii octombrie în fața unei case abandonate deoarece a fost confundat cu o decorațiune de Halloween. A trecut atât de neobservat încât până și iarba a fost tunsă în jurul său. Poliția din Carolina de Nord a început o anchetă, scrie The Independent.

Trupul parțial îmbrăcat al bărbatului a fost găsit cu fața în jos, în iarbă.

Bărbatul a fost identificat ca fiind Robert Owens, în vârstă de 34 de ani. Familia lui s-a declarat șocată de această situație și cere explicații cum a fost posibil ca trupul lui Robert să nu găsit atât de mult timp. Familia spune că ultima dată l-a văzut în 1 octombrie.

Sora lui Robert, Haley Shue, a declarat pentru postul local Queen City News, că poliția nu suspectează că ar fi fost vorba de o crimă.

Cadavrul a fost găsit de un muncitor în construcții. Pe trup s-au găsit „tăieturi și zgârieturi”.

„Nu știu cum se poate întâmpla asta. Să tunzi iarba chiar lângă cineva și să să presupui că sunt decorațiuni de Halloween într-o casă în care nu locuiește nimeni.”, și-a exprimat indignarea Haley Shue.

Familia lui Robert Owens a recunoscut că știa că acesta consuma droguri, dar a spus că așteaptă rezultatul anchetei poliției. 

„Un muncitor în construcții ne-a spus că avea tăieturi și zgârieturi pe brațe ca niște răni de apărare”, a mai declarat sora lui Robert.

Ea a spus că fratele ei tocmai îi cumpărase fiului ei o jachetă și că nici nu apucase să i-o dea. „Vrem răspunsuri.”, a adăugat ea.

Șeful poliției a comunicat că așteaptă rezultatele autopsiei și că va transmite mai multe informații despre acest caz în zilele următoare.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri