Foto Carambol cu 200 de maşini pe un drum de mare viteză, în apropiere de Montreal. Doi oameni au murit

Data actualizării: Data publicării:
A fireman walks past a massive pileup involving numerous vehicles on the south shore of Montreal in La Prairie Multi-vehicle pile-up, Montreal, Canada - 19 Feb 2020, Image: 499706559, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Canadian Press / Shutterstock Editorial / Profimedia
Foto: Profimedia

Aproximativ 200 de autovehicule au fost implicate într-un accident uriaş în apropiere de Montreal, în urma carambolului, doi oameni au murit şi aproape 70 au fost răniţi. Cauza accidentuui a fost vizibilitatea redusă la zero, scrie presa canadiană.

Accidentul a avut loc în apropiere de Montreal, pe autostrada 15. Doi oameni au murit şi aproape 70 au fost răniţi. Vehiculele tamponate, printre care şi un autobuz şcolar, s-au întins pe o lungime de un kilometru.

Multi-vehicle pile-up, Montreal, Canada - 19 Feb 2020
Foto: Profimedia

Maşinile au fost aruncate unele peste altele, iar multe dintre ele s-au transformat într-o grămadă de fier vechi. Scena a fost descrisă drept apocaliptică de echipajele de intervenţie.

„Am intervenit la scena multor accidente, dar acesta este unul chiar mare. (...) Din fericire, am avut sprijinul echipelor din oraşele din jur, care au venit cu echipamente de descarcerare. Am avut nevoie de multe asemenea echipamente”, a afirmat pompierul-şef al operațiunii, Marc Andre Breton, potrivit Mediafax.

Conform primelor informații, de vină a fost vizibilitatea redusă practic la zero.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri