Cazul românului ucis la Roma: Alexandru a fost victima unei reglări de conturi. Tatăl său a recunoscut că era cărăuș de droguri

Data publicării:
alexandru
Alexandru, băiatul român împușcat mortal într-o stație de metrou de la periferia Romei, ar fi fost ucis din greșeală, ținta criminalilor fiind, de fapt, tatăl său vitreg FOTO: Corriere della Sera

Noi informații în dosarul asasinării adolescentului român de 14 ani la periferia Romei. Potrivit poliției, se confirmă suspiciunile inițiale privind o posibilă reglare de conturi. Tatăl vitreg al băiatului, cel care l-a luat cu el în parcarea unde a avut loc crima, a declarat, în fața polițiștilor, că tensiunile dintre el și clanul Petrov nu sunt deloc noi. Conflictul ar fi pornit de la o neînțelegere privind traficul de droguri, iar lucrurile au escaladat.

Adela Mohanu, corespondent Digi24: Tatăl vitreg al băiatului le-a spus polițiștilor că, într-adevăr, a făcut pe cărăușul pentru familia Petrov, într-un caz de trafic de droguri. Ar fi ascuns o cantitate de marijuana, dar ar fi fost prins de polițiști și apoi arestat.

După ce a plecat din detențe, spune că ar fi refuzat să mai facă orice fel de afaceri ilegale privind traficul de droguri, pe care familia Petrov le avea, iar de acolo au pornit tensiunile, care au escaladat.

Potrivit bărbatului, de fiecare dată când se întâlneau ieșeau scandaluri, până în seara în care și-au dat întâlnire în parcarea stației de metrou, când familia Petrov a venit înarmată. În urma acestui conflict, Alexandru a decedat.

A fost reținut și un al doilea suspect, vărul primului bărbat reținut, tot din familia Petrov. Polițiștii l-au prins noaptea, în casa unei mătuși, în apropiere de granița cu Slovenia. A fost o desfășurare de foarțe impresionantă, pentru că autoritățile nu știau daca bărbatul este înarmat, însă știau că este pe lista infractorilor periculoși.

În acest moment, mai sunt căutate alte două persoane care ar fi fost în mașinile din care s-a tras.

Familia Petrov afișa o opulență extraordinară, deși spuneau că sunt doar comercianți de mașini și nimic mai mult.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri