FOTO. Copii plecați cu familia din Ucraina pentru că dormeau în buncăr, petrec acum noaptea tot în adăpost, dar în Israel

Data actualizării: Data publicării:
copii in buncare
Copii plecați cu familia din Ucraina pentru că dormeau în buncăr, petrec acum noaptea tot în adăpost, dar în Israel. Foto: Captură TV Digi24

Deși sunt diferite, războaiele din Ucraina și Israel au și lucruri în comun, mai ales când vine vorba de drame și durere.

Două fotografii reprezintă cel mai bun exemplu în acest sens. Au fost distribuite pe platforma X de rabinul-șef al Ucrainei, iar cei din poza respectivă sunt chiar nepoții lui.

rabin ucraina copii 1
Copiii, într-un adăpost din Ucraina Foto: X / @RabbiUkraine

În imaginea de sus, copiii se ascundeau într-un buncăr din cauza atacului rusesc asupra Ucrainei.

Îngroziți de rachetele Moscovei, micuții au fost evacuați în Israel, doar pentru a deveni țintele proiectilelor Hamas.

Tot ei sunt în imaginea de jos, refugiați într-un adăpost.

rabin ucraina copii 2
Aceiași copii, într-un adăpost din Israel. Foto: X / @RabbiUkraine

Aceiași copii, aceeași dramă, două războaie diferite.

„În prima fotografie, nepoții mei se ascund de rachetele teroriștilor ruși din regiunea Kiev, în primele zile ale teribilei invazii din Ucraina. Ulterior, alături de mii de oameni, i-am evacuat în Israel și Europa.

În a doua fotografie, aceiași copii, dar ascunși de rachetele teroriștilor din Hamas...

Două colțuri diferite ale lumii, dar atât de durere și chin... Mi se frânge inima când văd aceste fețe, dar cred că lumina adevărului și a credinței ne va călăuzi să trecem prin aceste încercări.

Mă rog Atotputernicului, ca să-și verse mânia și furia asupra tuturor celor care sunt implicați în terorizarea populației civile!”, a scris pe platforma X rabinul-șef al Ucrainei, Moshe Azman.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri