O fată de 17 ani care a învins cancerul de două ori a fost ucisă într-un accident de circulație

Data actualizării: Data publicării:
tanara cu un buchet de flori
Aria Mia Gonzalez FOTO: GoFundMe

O adolescentă care a învins cancerul de două ori a murit într-un accident rutier care a avut loc în Kansas City, SUA, în care și-au mai pierdut viața două dintre prietenele ei.

Aria Mia Gonzalez, de 17 ani, a fost una dintre cele trei tinere care au murit într-un accident teribil înregistrat pe data de 1 octombrie, potrivit autorităților citate de The Independent.

Celelalte două victime sunt Ashanti Hill și Aniyah Lewis, ambele de 19 ani.

Accidentul a avut loc dimineața de vreme, în jurul orei 1:00. Hill, care era la volan, a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat cu viteză într-un copac. Gonzalez era pe scaunul din dreapta față, în timp ce Lewis era pe bancheta din spate.

Ariella Camaraza, verișoara Ariei Mia Gonzales, a confirmat că aceasta învins de două ori cancerul și lupta pentru a-și crește copilul mic.

„Ea a fost eroina noastră, care a depășit atât de multe obstacole. La vârsta de 13 ani, Mia a fost diagnosticată cu sarcom Ewing. A intrat în remisie și apoi, patru ani mai târziu, a fost diagnosticată din nou cu cancer”, a spus Ariella.

„La acea vreme, Mia era însărcinată în 30 de săptămâni. Și-a născut fiica și a trebuit să treacă prin provocările de a fi o mamă tânără și de a se lupta din nou cu cancerul”, a mai spus verișoara tinerei moarte.

Verișoara ei a inițiat și o campanie de strângere de fonduri încă din perioada în care adolescenta se lupta cu cancerul. Acum fondurile vor fi redirecționate pentru înmormântare și pentru susținerea fetiței rămase fără mamă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri