Scandal uriaș: O polițistă este acuzată că avea o relație cu un interlop și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp

Data actualizării: Data publicării:
tanara bruneta
Polițista a fost suspendată după ce superiorii au aflat de relația ei FOTO: Facebook

O polițistă de 24 de ani, acuzată că ar fi avut o relație amoroasă cu un interlop, a fost trimisă în judecată în Marea Britanie pentru mai multe încălcări grave ale codului profesiei. Cercetările au stabilit că, în același timp, tânăra avea o aventură și cu șeful ei direct, un bărbat căsătorit.

Caitlin Howarth, ofițer de poliție West Yorkshire, a fost suspendată după ce s-a aflat că avea o relație cu un traficant de droguri, care era în vizorul poliției, potrivit examinerlive.co.uk.

De asemenea, se presupune că, în același timp, tânăra a avut o aventură șeful ei direct, un bărbat căsătorit, acesta fiind la rândul său suspendat din poliție.

Joi, Caitlin Howarth a fost citată la un tribunal din York și a fost pusă oficial sub acuzare de abatere într-o funcție publică. La prima înfățișare a vorbit în instanță doar pentru a-și confirma identitatea și adresa de domiciliu, iar avocatul a declarat că va pleda nevinovată.

Cazul ei a fost considerat „prea grav” și a fost mutat la o instanță superioară. Judecătorul districtual Adrian Lower i-a spus: „Te confrunți cu o problemă care poate fi soluționată doar la curtea coroanei. Trimit cazul la Curtea Coroanei din York. Prima ta apariție acolo va avea loc pe 2 aprilie, la ora 9:30, în vederea audierii. Dacă nu ajungi acolo, va fi emis un mandat de arestare”.

Poliția din West Yorkshire a confirmat luna trecută că „un ofițer începător de la poliția din West Yorkshire a fost acuzat de abatere într-o funcție publică. Caitlin Howarth, în vârstă de 24 de ani, care lucrează în districtul Bradford, urmează să se prezinte la Curtea de Magistrați din York pe 7 martie. În prezent este suspendată din serviciu”.

Interlopul cu care tânăra a avut o relație se află acum în spatele gratiilor.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri