Sari la conținut

Solistul trupei AC/DC, „distrus” că trebuie să părăsească scena

©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES  

Sunt personal distrus, este un lucru pe care nimeni nu și-l putea închipui. Experiența emoțională pe care o simt acum este cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat vreodată în viață”, notează Brian Johnson în acest comunicat difuzat prin intermediul revistei Rolling Stone.

Comunicatul lui Johnson intervine la câteva zile după ce s-a aflat că Axl Rose, liderul trupei americane Guns N' Roses, va fi solistul AC/DC la următorul turneu european al trupei australiene precum și la cele zece concerte din SUA care au fost amânate.

„Să faci parte din AC/DC, să înregistrezi discuri și să cânți pentru milioane de fani în ultimii 36 de ani a fost munca mea de-o viață. Nu îmi pot imagina să merg înainte fără să fac parte din asta, dar acum nu am altă opțiune. Singurul lucru sigur este că voi fi alături, trup și suflet, de AC/DC la fiecare concert”, notează Brian Johnson în acest text.

Cântărețul a trecut apoi în revistă lanțul de evenimente care l-au obligat să ia această decizie. La 7 martie, după o serie de examinări medicale, doctorii l-au avertizat pe Johnson că dacă va mai continua să cânte pe scenă riscă surzenia totală”. Deși este o persoană care nu renunță ușor, el a mărturisit că medicii l-au avertizat că nu are altă opțiune și că trebuie să renunțe la concerte.

Medicii i-au spus totuși că poate continua să înregistreze muzică în studio, iar aceasta este și intenția mea, a indicat Brian Johnson, care a subliniat că deocamdată atenția lui se va concentra asupra tratamentului medical.