Tatăl fotbalistului columbian Luis Diaz, jucător la Liverpool, a fost răpit de ELN, ultima grupare activă de gherilă din Columbia

Data actualizării: Data publicării:
Search Operation for kidnapped father of Luis Diaz, La Guajira, Colombia - 31 Oct 2023
Poliția columbiană a mobilizat un important dispozitiv de forţe pentru a-l găsi pe tatăl lui Luis Diaz. Foto: Profimedia Images

Guvernul columbian i-a identificat pe răpitorii tatălui lui Luis Diaz, jucătorul echipei Liverpool. Acesta a fost răpit de o unitate aparținând ELN - Armata de Eliberare Națională, ultima grupare de gherila încă activă în Columbia, informează AFP, preluată de news.ro.

„Ştim în mod oficial că răpirea a fost efectuată de o unitate aparţinând ELN (Armata de Eliberare Naţională)”, a precizat joi guvernul columbian într-un comunicat.

Luis Manuel Diaz şi soţia sa, Cilenis Marulanda, care a fost eliberată între timp, au fost răpiţi la 28 octombrie în nord-estul Columbiei de bărbaţi aflaţi pe motociclete.

Un important dispozitiv de forţe a fost desfăşurat pentru a-l găsi, iar guvernul, care poartă în prezent negocieri de pace cu ELN, cere „eliberarea imediată” a acestuia.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri