Un bărbat din Germania s-a îndrăgostit de o româncă pe care a cunoscut-o pe Facebook. În final a ajuns la poliție

Data publicării:
facebook-avertisment-politia-romana-1170x658

Un german de 48 de ani, din Landau, văduv, s-a îndrăgostit de o tânără frumoasă din România pe care a cunoscut-o pe Facebook. A fost atât de fermecat de ea încât fata l-a păcălit cu 1.300 de euro fără măcar să se întâlnească față în față.

Potrivit plângerii pe care bărbatul a depus-o la poliție, a invitat-o pe tânăra din România să-l viziteze în Germania și s-a oferit să suporte costurile călătoriei.

A vrut să fie prevăzător și nu i-a trimis ei direct banii, dar femeia a găsit o soluție. Astfel, i-a dat germanului datele de contact ale unei presupuse agenții de turism din România. Bărbatul a luat legătura cu agenția de turism, iar un „angajat” de acolo i-a solicitat, în afară de bani pentru biletul de avion, transferarea unor sume cu titlu de taxe.

În trei zile, germanul a transferat 1.300 de euro.

Bărbatul și-a dat seama că a fost înșelat în ziua în care s-a pe aeroportul din Frankfurt să-și aștepte iubita, dar aceasta nu a coborât din avion. Bărbatul a reclamat înșelăciunea la poliție, iar acum se fac cercetări pentru identificarea tinerei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri