Un bărbat și-a împușcat mortal cinci vecini care „vorbeau prea tare”, în timpul izolării la domiciliu din cauza coronavirusului

Data publicării:
Rusia, 5 oameni împușcați mortal
FOTO: Profimedia Images

Un bărbat din Rusia a fost arestat după ce și-ar fi împușcat mortal cinci vecini pentru că vorbeau prea tare, în timpul măsurilor de izolare la domiciliu din cauza coronavirusului instituite în țară.

Weekendul trecut, bărbatul a ieșit pe balconul apartamentului său și s-a luat la ceartă cu câțiva vecini aflați în fața blocului - patru tineri și o tânără - pe motiv că vorbeau prea tare și îl deranjau, potrivit  CNN.

Bărbatul le-a cerut să vorbească mai încet, iar cum aceștia nu l-au ascultat, a luat pistolul pentru care avea permis și i-a împușcat mortal.

„Polițiștii au ajuns imediat la fața locului. Un locatar al acelui bloc, născut în 1988, a fost reținut de polițiști în apropierea clădirii în care au fost găsite cinci cadavre", a declarat pentru TASS, citat de CNN, departamentul regional al Ministerului de Interne. „Conform datelor preliminare, este vorba despre patru bărbați și o femeie”, se mai spune în comunicat.

Potrivit autorităților din Rusia, bărbatul și-a recunoscut fapta și a susținut că a comis-o ca un gest de autoapărare.

Incidentul a avut loc în localitatea Yelatma, aflată în vestul Rusiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri