Un luptător rus de MMA a ucis un medic pe care l-a înjunghiat în gât cu un os de animal, după o discuție despre vaccinarea anti-Covid

Data actualizării: Data publicării:
Akmal Khozhiev
Akmal Khozhiev FOTO: Instagram/ Akmal AK47 Khozhiev

Un luptător rus de MMA a fost arestat pentru că ar fi înjunghiat mortal un medic cu un „os de animal” pe insula Guam din Pacific, în urma unei dispute privind vaccinurile împotriva Covid-19.

Akmal Khozhiev, care s-a autointitulat „Asasinul nevaccinat” și a distribuit postări anti-vaccin pe rețelele sociale, s-a născut în fostul Uzbekistan sovietic și a lucrat pe aeroportul Pulkovo din al doilea oraș ca mărime din Rusia, Sankt Petersburg, potrivit The Moscow Time.

Departamentul de poliție din Guam l-a arestat pe Khozhiev pe data de 7 noiembrie, la reședința sa. În momentul arestării era plin de sânge, potrivit Guam Daily News.

Trupul neînsuflețit al radiologului Miran Ribati a fost găsit ulterior într-o baltă de sânge, lângă o scară din interiorul aceluiași complex de apartamente.

Un martor a spus că Khozhiev, în vârstă de 27 de ani, și Ribati, în vârstă de 44 de ani, au început să se cearte pe tema vaccinări în timpul cinei, după ce își petrecuseră ziua împreună la plajă.

„Nu mai am încredere în tine”, i-ar fi spus Khozhiev lui Ribati, potrivit declarației martorului, după care a început să-l strângă de gât, ca apoi să-l înjunghie tot în gât de mai multe ori cu un os rămas de la cină.

Două femei, identificate de presa locală drept mama și sora lui Khozhiev, au încercat să-l oprească pe acesta, însă nu au reușit.

Khozhiev și-a recunoscut crima. Un judecător a stabilit o cauțiune de un milion de dolari.

În Guam, Khozhiev a fost angajat ca instructor de MMA, însă fusese concediat recent din cauza comportamentului agresiv.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri