VIDEO. Momentul în care o bucată de gheață se desprinde de pe capota unui TIR și trece prin parbrizul unei mașini

Data publicării:
Concept truck vehicle at highway road during a heavy snowfall and rainfall.
FOTO: Guliver/ Getty Images

Imagini apărute online surprind momentul când o bucată de gheaţă se desprinde de pe capota unui TIR şi trece pin parbrizul unei maşini, potrivit MEDIAFAX.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Laura Smith, o asistentă medicală din oraşul Rugby, Marea Britanie, a avut parte de un incident care putea să-i fie fatal, după ce o bucată de gheaţă a trecut prin parbrizul maşinii la volanul căreia se afla. Întreaga întâmplare a fost filmată cu ajutorul unei camere de filmat montantă la bordul autovehiculului.

În ciuda şocului suferit, tânăra a reuşit să preia controlul autovehiculului imediat după impact şi a fost condusă acasă de o maşină a Poliţiei care se afla întâmplător la locul accidentului.

Din fericire, femeia nu a fost rănită, doar vehiculul fiind variat. Tânăra a publicat imaginile cu scopul de a atenţiona şoferii să verifice capota maşinii în sezonul rece.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri