Vizită regală în SUA. Prinţul Harry s-a întâlnit cu veteranii de război şi a participat la ziua unei campioane olimpice

Data publicării:
print

Timp de câteva minute, Prinţul Harry a participat la Jocurile Războinice, aşa cum este numită competiţia rezervată militarilor răniţi pe front. Principele s-a aşezat pe parchetul sălii de sport şi a exersat mişcările de volei, alături de câţiva soldaţi. Harry şi veteranii şi-au împărtăşit apoi experienţele de pe front. 

Anterior, fiul cel mic al Prinţului Charles i-a făcut o surpriză lui Missy Franklin, multiplă campioană olimpică la nataţie şi una dintre vedetele JO de la Londra.

Harry a stat de vorbă şi cu oamenii de afaceri prezenţi la eveniment, cu atleţi şi cu militari americani. Mulţi dintre invitaţi au venit la recepţie însoţiţi de fiicele lor, toate dornice să îl cunoască pe Prinţul britanic.

Întâlnirea din Colorado a fost precedată de o vizită la un spital din Washington, unde sunt trataţi veteranii americani din Afghanistan. Prinţul Harry a renunţat la uniforma festivă şi a apărut în faţa soldaţilor răniţi în ţinută de combatant. El i-a încurajat pe militarii căzuţi victime exploziilor şi gloanţelor inamice şi le-a povestit păţanii din zilele petrecute ca pilot în Aghanistan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri