Vizitatori rămași blocați cu capul în jos, într-un parc de distracții din Australia

Data actualizării: Data publicării:
poza romasi blocati
FOTO: Nine

Câteva persoane au primit mai mult decât au cerut într-un parc de distracție, după ce au rămas blocate cu capul în jos într-un aparat, numit „Distrugătorul Judecatei de Apoi”, din Australia.

poza romasi blocati
FOTO: Nine

Pasagerii îngroziți au început să țipe din răsputeri după ce aparatul s-a stricat în momentul în care erau poziționați cu capul în jos, relatează metro.co.uk.

Deși primele informații anunțau că temerarii au rămas blocați timp de jumătate de oră, de fapt incidentul neplăcut a durat patru minute. A fost însă de ajuns că oamenii să se sperie.

Managerul parcului de distracții spune că vizitatorii au fost în siguranță tot timpul și că aparatul a început să funcționeze după trei minute și 25 de secunde.

„Ne pare rău pentru inconveniența și disconfortul cauzat oaspeților noștri, cu toate astea siguranța lor este prioritară”, precizeaza managerul parcului de distracții.

Incidentul a avut loc joi în orașul turistic Gold Coast, din Queensland, Austalia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri