„Who cares!”, sau cum arată o scrisoare de demisie a lui Donald Trump: „N-aţi făcut nimic pentru mine”

Data actualizării: Data publicării:
semnătură Donald Trump
Semnătura lui Donald Trump. Foto: Getty Images

Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, şi-a dat demisia din Asociaţia Actorilor Profesionişti Americani (Screen Actors Guild) chiar înainte de a fi demis din această organizaţie ca urmare a rolului pe care Trump l-a avut în declanşarea atacului asupra Capitoliului din 6 ianuarie, informează Washington Post.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Vă scriu în legătură cu aşa-numita audiere a comisiei disciplinare cu scopul revocării mele din această asociaţie. Cui îi pasă!”, a scris Trump în scrisoarea de demisie cu antentul „Biroul lui Donald J. Trump”.

donald-trump-demisie-actori
extras scrisoare de demisie a lui Donald Trump din Asociaţia Actorilor Profesionişti din SUA. Sursa: sagaftra.org

„Chiar dacă nu sunt familiar cu activitatea voastră, sunt foarte mândru de contribuţia mea la filme precum Singur Acasă 2, Zoolander şi Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule (Wall Street: Money Never Sleeps); precum şi showuri de televiziune ca Prinţul din Bel-Air, Saturday Night Live şi, desigur, cel mai de succes show din istoria televiziunii - Ucenicul (The Apprentice), asta ca să numim doar câteva!”, mai precizează Trump.

În încheierea scrisorii de demisie, fostul preşedinte american spune:

„Nu doresc să fiu asociat cu organizaţia voastră. Prin urmare, vă informez cu privire la demisia mea imediată din SAG-AFTRA. N-aţi făcut nimic pentru mine”.

semnatura-trump-demisie
Extras scrisoare de demisie Donald Trump. Sursa: sagaftra.org

„Mulţumim”, a fost singura replică venită din partea Asociaţiei Actorilor Profesionişti din SUA (SAG-AFTRA).

Editor : Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri