Melania Trump va avea statuie

Data actualizării: Data publicării:
melania trump pe canapea la casa alba
Melania Trump. Foto: Gulliver/ Getty Images

Prima Doamnă a Statelor Unite va avea o statuie. Nu în Washington DC, nici în New York unde locuiește, nici măcar în țara ei natală, Slovenia, ci în Bosnia Herțegovina. Motivul? Melania Trump este foarte admirată în această țară, încă din campania electorală din SUA, relatează The Independent

President Trump Meets With Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu At The White House
Foto: Gulliver/ Getty Images

Statuia a fost comandată de un parlamentar bosniac, directorul unei companii de pantofi care i-a și trimis Primei Doamne o pereche cadou, după discursul rostit la Convenţia Republicană, din vară. Marinko Umicevici vrea să amplaseze statuia, în mărime naturală, ce va avea pantofi şi geantă, în faţa fabricii pe care o conduce. El speră că o va convinge astfel pe Melania Trump, care vorbeşte sârba, să viziteze Bosnia, scrie News.ro.

Sculptorul Stevo Selak este cel care va face statuia din ipsos. Tot el i-a sculptat anterior pe Donald Trump și pe Vladimir Putin.  

instagram statuie cu putin
Sursă: Instagram Stevo Selak

Potrivit Sarajevo Times, opera ar urma să fie gata pe 20 iunie.

Atât Slovenia, ţara natală a soţiei preşedintelui american, cât şi Bosnia Herţegovina făceau parte din Iugoslavia când s-a născut Melania Trump.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri