Video Noi imagini cu atacul rusesc respins de ucraineni lângă Kupiansk. „A fost un carnagiu absolut”

Data publicării:
tancuri rusia ezgif.com-optimize (6)

Pe rețelele sociale au apărut imagini cu atacul rusesc respins de ucraineni lângă Kupiansk, la sfârșitul anului trecut, într-o manevră în care rușii au pierdut mai multe blindate, într-un haos absolut. Convoiul rusesc a fost prins într-o capcană în care toate vehiculele de luptă au fost distruse.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Filmarea din dronă „arată carnagiul absolut în care a fost trimis acest detașament rusesc”, scrie Tendar, un cont specializat în războiul din Ucraina, pe rețeaua X.

„Artilerie, muniție cu dispersie, drone, mitraliere grele, totul îi lovește. Cel de-al doilea MBT rusesc (vehicul de transport trupe - n.r.) se «prăjește» instantaneu după ce a lovit o mină, iar echipajul este incinerat.”

Atacul rusesc a fost respins de militarii brigăzilor 14 și 30 de infanterie mecanizată ucrainene la sfârșitul anului trecut, în zona satului Sinkivka, în apropiere de Kupiansk, regiunea Harkov.

O coloană de tancuri și vehicule de luptă ale infanteriei pline de soldați ruși a fost distrusă complet în câteva minute în momentul în care a intrat în așa-numita „kill zone” a apărării ucrainene. Blindatele ruse au fost distruse aproape simultan de minele antitanc, artileria, dronele kamikaze și rachetele antitanc.

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri