O femeie și-a ucis doi copii a doua zi după ce i-a născut, apoi le-a păstrat trupurile în congelator. Motivul celor două crime

Data publicării:
nou nascut picioruse
Foto: GettyImages

Poliția din Coreea de Sud a cerut mandat de arestare pentru o femeie acuzată că și-a ucis doi nou-născuți și că le-a păstrat trupurile în congelator timp de mai mulți ani, relatează CNN.

Femeia în vârstă de 30 de ani a recunoscut că a ucis bebelușii. Ea spune că a comis crimele pentru că avea dificultăți economice și abia reușea să aibă grijă de ceilalți trei copii ai ei, cu vârste de 12, 10 și 8 ani.

Nou-născuții aveau doar o zi când au murit, a spus un oficial de la Poliția Provincială Gyeonggi Nambu.

Prima victimă a fost al patrulea copil al femeii, născut într-un spital, în noiembrie 2018. Poliția susține că aceasta a sugrumat-o pe fetiță a doua zi după naștere și a pus cadavrul în congelatorul de acasă. Femeia este acuzată că a făcut același lucru cu cel de-al cincilea copil, un băiat născut în noiembrie 2019.

Femeia i-a spus soțului ei că cei doi copii au fost avortați și, prin urmare, acesta nu știa despre presupusele crime, potrivit poliției.

Cazul a ieșit la lumină în mai, când Consiliul de Audit și Inspecție al guvernului a constatat că nașterile bebelușilor nu au fost înregistrate oficial, deși exista o evidență a nașterii lor în spital.

Consiliul a notificat apoi guvernul municipal, care a cerut poliției să deschidă o anchetă, după ce mama a refuzat o inspecție la ea acasă.

Pe 21 iunie, polițiștii au percheziționat locuința femeii. În timpul percheziției, aceasta a mărturisit crimele, spun polițiștii.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri