O însoțitoare de zbor a lansat o amenințare cu bombă în avion pentru a-l opri pe fostul iubit să plece cu noua lui parteneră

Data actualizării: Data publicării:
insotitoare de zbor pe aeroport
O însoțitoare de bord a fost arestată pentru o amenințare cu bombă, lansată în speranța de a-și împiedica fostul iubit să zboare la Miami cu noua lui parteneră. FOTO: Shutterstock

O însoțitoare de bord a fost arestată pentru o amenințare cu bombă, lansată în speranța de a-și împiedica fostul iubit să zboare la Miami cu noua lui parteneră, transmite Insider.

Daniela Carbone, însoțitoare de bord la Aerolineas Argentinas, a lansat amenințarea cu bombă chiar înainte ca avionul să decoleze din capitala Argentinei, Buenos Aires, spre Miami.

„Spune-i căpitanului că am pus trei bombe. Nu vă mai jucați cu politica și verificați avionul, pentru că va exploda în mii de bucăți”, a spus Carbone, în vârstă de 47 de ani, potrivit unui raport.

Judecătorul federal Federico Villena a declarat că femeia a folosit telefonul mobil al fiicei sale pentru a lansa amenințarea. Ea a folosit apoi un software de distorsionare a vocii pentru a-și ascunde identitatea, potrivit raportului.

De asemenea, femeia l-a amenințat pe pilot, spunându-i că știe ce școli frecventează fiicele sale, potrivit La Nacion.

Autoritățile au arestat-o pe Carbone la Aeroportul Internațional Ezeiza din Buenos Aires în aceeași zi în care a făcut amenințarea cu bombă, potrivit ziarului argentinian Clarin. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă până la șase ani de închisoare.

Cei 270 de pasageri aflați la bordul zborului AR1304, al companiei Aerolineas Argentinas, au trebuit să fie evacuați din avion. Fostul iubit al femeii, cunoscut doar sub numele de Picho, și actuala sa iubită, lucrau amândoi ca membri ai echipajului pe acel zbor.

Carbone și Picho au avut o relație de cinci ani. Carbone a amenințat că va pune bombe deoarece „nu suporta să fie abandonată de el” pentru o altă însoțitoare de bord mai tânără, au declarat mai mulți angajați ai companiei aeriene.

De atunci, femeia a fost concediată. Compania aeriană a pierdut aproximativ un milion de dolari, fiind nevoită să reprogrameze zborurile.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri