O tânără din SUA a murit după ce a rămas blocată în mașină timp de 18 ore din cauza „viscolului secolului”

Data publicării:
masina acoperita cu zapada
O tânără din SUA a murit după ce a rămas blocată în mașină timp de 18 ore din cauza „viscolului secolului” FOTO: Getty Images

O tânără de 22 de ani din Buffalo, New York, a murit după ce a rămas blocată în mașina ei timp de 18 ore în timpul viscolului uriaș care a lovit mai multe zone din SUA și Canada.

Anndel Taylor mergea vineri cu mașina spre casă, când a rămas blocată în zăpadă, spune familia ei, potrivit Insider.

Guvernatorul statului New York, Kathy Hochul, a numit furtuna „viscolul secolului”. Cel puțin 27 de persoane au murit în Buffalo, luni după-amiază, potrivit autorităților.

Familia lui Taylor a spus că ea a trimis un mesaj pe grupul familiei de pe o rețea socială spunând că este blocată în zăpada și a trimis un clip cu geamurile mașinii acoperite de zăpadă.

Familia a sunat la 911, dar serviciile de urgență nu au reușit să o contacteze pe Taylor. Mama acesteia a precizat că aceasta plănuise să doarmă în mașina și să aștepte să treacă furtuna, apoi să plece spre casă.

„Toți cei care au încercat să ajungă la ea s-au blocat. Pompierii, poliția, toată lumea s-a blocat”, a declarat Tomeshia Brown, sora lui Taylor, pentru presa locală. „De ce nu aveau lanțuri la anvelope?”, s-a mai întrebat ea.

Taylor a fost găsită moartă în mașina ei a doua zi, iar familia estimează că a rămas blocată acolo timp de 18 ore.

Cauza morții nu a fost stabilită oficial, însă mama ei presupune că a murit intoxicată cu monoxid de carbon, nu din cauza hipotermiei.

„Mașina era pornită, dar zăpada cădea în continuare și cred că a blocat țeava de eșapament”, a spus mama ei.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri