Video Presa ucraineană a prezentat imagini ale copiilor aflaţi în buncărele de sub uzina Azovstal din Mariupol

Data actualizării: Data publicării:
Civili adăpostiți în fabrica Azovstal din Mariupol
Civili adăpostiți în subteranele combinatului Azovstal din Mariupol. Foto: Profimedia Images

Militarii din regimentul Azov au publicat o înregistrare video în care sunt prezentaţi mai mulţi copii care se adăpostesc în prezent în buncărele subterane de sub combinatul Azovstal din Mariupol, informează Ukrinform.

Clipul video, cu o durată de 10 minute, a fost postat pe Facebook de către armata ucraineană.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mariupolul se află de două luni sub asediul forţelor ruse de la începutul invaziei Ucrainei de către Federaţia Rusă. Singura porţiune care nu a rămas necucerită de forţele Moscovei este zona fostului combinat Azovstal. 

Cu două zile în urmă, Vladimir Putin a declarat drept „succes” acțiunea de eliberare a Mariupolului şi a ordonat anularea asaltului asupra Azovstal. Ruşii menţin în continuare blocada asupra zonei industriale.

Zilele trecute, ucrainenii i-au acuzat pe ruşi că au bombardat cu proiectile antibuncăr uzina Azovstal, unde sunt baricadaţi peste 2.000 de ucraineni, inclusiv răniţi, femei şi copii.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri