Video Putin, amenințare după bombardamentele masive asupra Ucrainei: Nu e tot ce am fi putut face

Data actualizării: Data publicării:
vladimir putin
Vladimir Putin. Foto: Profimedia Images

Bombardamentele masive de ieri, din Ucraina au fost un răspuns parțial la atacurile cu drone, din weekend, asupra flotei Mării Negre, a spus Vladimir Putin. El a declarat că nu este tot ce ar fi putut face armata sa, sugerând că ar putea urma și alte acțiuni.

Atacurile rusești asupra infrastructurii ucrainene de luni au fost în parte un răspuns la atacurile cu drone asupra flotei din Marea Neagră din weekend, a declarat președintele Vladimir Putin, indicând că ar putea urma și alte acțiuni.

„Nu este tot ce am fi putut face”, a declarat el într-o conferință de presă televizată.

Când a fost întrebat despre posibilitatea unor discuții de pace cu Ucraina, Putin a spus: „Nu este posibil: Pentru a putea începe să facem propuneri la discuții, mai întâi trebuie să aibă loc discuțiile... Iar acum, în general, ei își interzic să discute cu noi. Ei bine, cum putem acum să discutăm despre posibile acorduri dacă nici măcar nu există dorința celeilalte părți de a vorbi cu noi? Vom aștepta, poate se vor coace niște condiții necesare. Iar bunăvoința noastră este cunoscută - nu este supusă niciunei modificări și îndoieli”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri