Rănile misterioase de pe mâna lui Trump. Un expert în dermatologie a explicat ce ar putea fi

Data actualizării: Data publicării:
trump cu mana cu pete rosii
Rănile misterioase de pe mâna lui Trump. FOTO: Profimedia Images

Donald Trump a făcut cu mâna mulțimii adunate în fața Trump Tower, marți, iar ceea ce a atras atenția au fost niște răni roșii vizibile în palmă. Un expert dermatolog a explicat care ar putea fi cauzele acestora. 

După ce fotografiile cu Trump au fost făcute publice, oamenii au început să comenteze pe rețelele sociale care ar putea fi cauza acelor răni puternic vizibile. Unii au scris pe X (fost Twitter) că ar putea fi o formă de herpes, iar alții au considerat că ar putea fi urmele unei căzături.

Deși este dificil să se pună un diagnostic pentru o afecțiune a pielii în baza unei simple fotografii, Joshua Zeichner, profesor în dermatologie la Spitalul Mount Sinai din New York, a declarat pentru Business Insider că cel mai probabil Trump are o erupție cutanată - care poate avea cauze multiple, de la infecții la afecțiuni inflamatorii.

Zeichner a dat patru posibile explicații pentru erupțiile cutanate de pe mâinile lui Trump.

Una dintre ele ar fi că Trump are mâinile foarte uscate. Medicul a explicat că cele mai frecvente cauze ale erupțiilor cutanate pe mâini sunt uscăciunea pielii și spălatul excesiv. Având în vedere că Trump este cunoscut ca având fobie de microbi și murdărie, teoria spălării excesive a mâinilor ar putea fi plauzibilă.

Și temperaturile scăzute pot duce la uscarea pielii, mai ales iarna, a adăugat medicul.

A doua cauză ar putea fi răni provocate de crosa de golf. E un alt scenariu plauzibil, având în vedere pasiunea lui Trump pentru acest sport.

A treia variantă ar fi o arsură care poate apărea la expunerea la soare a pielii după contactul cu citrice, de exemplu.

De asemenea, medicul a susținut că erupțiile cutanate pe mâini pot fi cauzate inclusiv de înțepături de insecte.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri