Român căutat în Italia după ce a provocat un accident cu un mort și doi răniți în timp ce mergea pe contrasens apoi a fugit

Data publicării:
accident italia
Sursa foto: https://news.italy24.press/

Un român este căutat în Italia după ce a provocat un accident grav într-un tunel de pe autostrada A10, soldat cu un mort și doi răniți, apoi a disparut, scriu publicațiile Italy 24 News și Il Secolo XIX.

Accidentul s-a petrecut ieri după-amiază, pe autostrada A10, între San Remo și Taggia, în tunelul San Bartolomeo. În zona existau modificări la sensurile de mers din cauza unor lucrări, iar anchetatorii cred că șoferul român s-a încadrat greșit pe autostradă și se afla pe contrasens.

A urmat coliziunea cu un camion, în urma accidentului rezultând moartea unui cetățean moldovean de 56 de ani care se afla pe bancheta din spate a mașinii, dar și rănirea gravă a pasagerului aflat pe locul din față al mașinii și a șoferului de camion. Cei doi răniți au fost transportați la spital.

Șoferul mașinii, un model BMW X5, a fugit de la locul accidentului și este căutat de poliție. Potrivit primelor cercetări, impactul a fost provocat de autoturism.

Publicația Riviera 24 scrie că nu este exclus ca șoferul român să fie și el rănit. El ar fi fugit de la locul accidentului și s-ar fi ascuns într-un spațiu de odihnă, apoi ar fi făcut autostopul să părăsească zona.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri