Sentința primită de cuplul care și-a vândut fiul unor pedofili, pe internet

Data actualizării: Data publicării:
copil abuzat
Foto: Shutterstock

O femeie care şi-a vândut fiul unor pedofili, pe Darknet, în vederea întreţinerii de relaţii sexuale, a fost condamnată la 12 ani şi jumătate de închisoare de un tribunal din sudul Germaniei, relatează BBC News, citat de News.ro. 

copil abuzat
Foto: Shutterstock

Un tribunal din Freiburg l-a condamnat la închisoare şi pe partenerul acesteia, tatăl vitreg al băiatului, la 12 ani de închisoare.

Băiatul avea vârsta de nouă ani atunci când a început pocesul, în iunie.

Berrin Taha, în vârstă de 48 de ani, şi Christian Lais, în vârstă de 39 de ani, sunt cetăţeni germani şi locuiesc la Staufen, lângă Freiburg.

Darknetul este o parte întunecată a Internetului, la care motoarele de căutare nu ajung. Tribunalul a condamnat, luni, la zece ani de închisoare, un spaniol, din cauza abuzării sexuale repetate a băiatului.

Cuplul a fost găsit vinovat de viol, agresiune sexuală gravă asupra unor copii, obligarea la prostituţie şi pornografie infantilă.

Potrivit unei înregistrări video a unor abuzuri sexuale la care a fost supus, băiatul era de asemenea umilit verbal şi înjurat şi era legat. Lais a fost condamnat, în afară de cei 12 ani de închisoare, la arest preventiv.

Băiatul locuieşte în prezent cu părinţi adoptivi.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri