Video „Simțim că ne-ați abandonat. E înfricoșător”. Hamas a publicat o nouă înregistrare cu doi ostatici israelieni din Fâșia Gaza

Data publicării:
ostatic israelian
Gruparea teroristă a publicat o nouă înregistrare, pentru a crește presiunea asupra guvernului israelian condus de Benjamin Netanyahu. FOTO: Captură Digi24

„Sunt ostatic de 202 zile, vreau să ajung în viață la familia mea”. Așa sună mărturia unuia dintre cei doi ostatici israelieni, aflați încă în mâinile Hamas. Gruparea teroristă a publicat o nouă înregistrare, pentru a crește presiunea asupra guvernului israelian condus de Benjamin Netanyahu. Cele două părți negociază intens un nou acord de încetare a focului contra eliberării ostaticilor. Netanyahu este suspectat că întârzie intenționat semnarea unei înțelegeri, atât de către Hamas, cât și de către familiile ostaticilor. 

Omri Miran - ostatic israelian: „Iubita mea familie, mi-e dor de voi toți. Tatăl meu, frații și sora mea, soția mea Lishay, fiicele mele Rony și Alma.”

Keith Seigel - ostatic israelian: „Este important să știți că sunt bine. Sper că și voi sunteți bine.”

Omri Miran - ostatic israelian: „Sunt prizonierul Hamas de 202 zile.”

Keith Seigel - ostatic israelian: „Suntem aici, în pericol, din cauza atacurilor aeriene. Acest lucru este înfricoșător și trăim de mult timp în aceste condiții de groază. Întreb, până când?”

Omri Miran - ostatic israelian: „Trăim în situații proaste, sub bombardamente puternice.”

Keith Seigel - ostatic israelian: „Uneori, simțim că ne-ați abandonat. Fac apel la prim-ministru și la toți miniștri să fie flexibili în privința negocierilor, pentru a ajunge la un acord în curând. Impresia noastră este că tot amână (încheierea unui acord - n.r.), iar negocierile pentru înțelegere durează mult.”

Omri Miran - ostatic israelian: „Este timpul să ajungem la o înțelegere pentru a pleca de aici în stare bună și în viață.”

La Tel Aviv au loc proteste de amploare. Mii de israelieni au manifestat pentru a convinge guvernul lui Benjiamin Netanyahu să ajungă la un acord cu organizația teroristă Hamas, pentru eliberarea ultimilor ostatici israelieni.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri