Ar putea urma noi concedieri în Administrația Trump

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump Holds Campaign Rally In Dallas
Foto: Gulliver/ Getty Images

Presa americană scrie că președintele Donald Trump se pregătește să concedieze mai mulți angajați din admnistrația sa. Pe „lista neagră” se află purtătorul său de cuvânt Sean Spicer, care s-a făcut remarcat printr-o serie de gafe, Reince Preibus, președintele Comitetului Național Republican, și strategul-șef Steve Bannon. 

Donald Trump Holds Campaign Rally In Dallas
Foto: Gulliver/ Getty Images

Zvonurile au luat amploare după concedierea controversată a fostului director FBI James Comey pentru „modul în care a tratat investigaţia de anul trecut în cazul email-urilor lui Hillary Clinton”. Oponenții lui Trump spun totuși că adevăratul motiv este investigația instrumentată de FBI privind implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA de anul trecut. 

Potrivit presei, preşedintele ar fi nemulţumit de mai mulţi dintre cei mai importanţi colaboratori ai săi, în special de Sean Spicer. New York Times scrie că Trump ar vrea ca prezentatoarea Fox News, Kimberly Guilfoyle, să îl înlocuiască.

Donald Trumo s-ar fi consultat cu prieteni vechi şi consilieri din afara administraţiei pentru o restructurare profundă.

„Este frustrat şi supărat pe toată lumea. Sfatul primit este că nu are nimic de pierdut. Întrebarea acum este când va interveni. Nu sunt sigur că ştie nici el răspunsul”, a spus un oficial pentru Axios, citat de News.ro.

Axios subliniază că Trump ameninţă adesrea cu concedierile, dar, de multe ori nu pune în practică aceste ameninţări. Deci, proiectul său de restructurare ar putea fi aplicat pe mai mult timp.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri