Joe Biden primește mai mulți agenți de pază de la Secret Service înaintea unui discurs

Data publicării:
Joe Biden, candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidențiale din SUA, cu mască de protecție și ochelari de soare
Foto: Agerpres/EPA

Joe Biden, candidatul democraţilor la preşedinţia SUA, va beneficia de protecţie suplimentară din partea Secret Service în Wilmington, statul Delaware, unde plănuieşte să rămână încă o zi pentru un posibil discurs important, scrie presa locală preluată de dpa, potrivit Agerpres.

Joe Biden va primi protecţie suplimentară din partea Secret Service, pentru a rămâne la Chase Center din Wilmington, unde îşi are în prezent sediul împreună cu echipa sa, sub protecţia unei duzini de agenţi, scrie Washington Post, citând surse rămase anonime.

Potrivit cotidianului, agenţi suplimentari vor fi trimişi la centrul de convenţii pentru a creşte securitatea în acea incintă începând de vineri, în timp ce Biden se pregăteşte să rostească un discurs foarte important.

O purtătoare de cuvânt a Secret Service a afirmat că nu va comenta cu privire la măsurile de securitate, a mai relatat Washington Post.

Alegerile prezidenţiale extrem de strânse din SUA nu au încă un câştigător, numărarea voturilor continuând în state-cheie precum Georgia şi Pennsylvania, care ar putea înclina decisiv balanţa în lupta pentru Casa Albă. 

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri