Trei copii abandonați au fost găsiți locuind într-un apartament din Texas în care se aflau și rămășițele fratelui lor

Data publicării:
Polițist american pe stradă.
Foto: GettyImages

Trei copii care păreau să fi fost abandonați au fost găsiți într-un apartament din apropierea orașul Houston, statul Texas, alături de rămăsițele fratelui lor, informează The Guardian.

Cel mai mare dintre copii, un băiat de 15 ani, a sunat duminică după-amiază la biroul șerifului din comitatul Harris și a spus că fratele său în vârstă de 9 ani a murit în urmă cu un an, iar trupul său se află încă în apartament.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au găsit pe adolescent și pe frații săi de 10 și 7 ani locuind singuri în apartament, a anunțat șerifului comitatului Harris, Ed Gonzalez. În locuință au fost găsite și rămăsițele trupului celuilalt copil.

"Rămăsițele copilului par se fi aflat acolo pentru o perioadă lungă de timp. Și subliniez "lungă", a spus șeriful Gonzalez.

Șeriful a mai spus că cei trei copii par să se fi întreținut singuri, fratele cel mare având grijă de cei mici. Nu se știe dacă cei trei mergeau la școală.

Copiii de 7 și 10 ani erau malnutriți și aveau răni, potrivit biroului șerifului. Cei trei au fost preluați și duși la spital pentru a le fi evaluată starea de sănătate.

Mama copiilor și prietenul ei au fost localizați ulterior de autorități și urmau să fie interogați.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri