Trump crede că fotografia sa judiciară îl face mai „atractiv” pentru electoratul de culoare din SUA. „De-aia mă plac ei pe mine”

Data actualizării: Data publicării:
fotografia de la politie a lui donald trump
Fotografia tip „mug shot” a lui Donald Trump. Foto: Profimedia Images

Fostul președinte Donald Trump a apreciat că fotografia sa judiciară și procesele penale în care e acuzat de fraudă nu fac decât să-l facă mai „atractiv” pentru electoratul de culoare din SUA, informează CNN. Donald Trump se află în plină cursă electorală pentru a deveni candidatul Partidului Republican pentru câștigarea celui de-al doilea mandat la Casa Albă.

„Am fost acuzat pentru nimic, pentru ceva care nu înseamnă nimic. Au făcut-o pe motiv că ar fi interferență electorală (implicarea în acțiunile insurecționiste din timpul asediului Capitoliului - n.r.), apoi m-au acuzat a doua oară, apoi a treia și a patra oară. Și mulți oameni au spus că de-aia mă plac ei („Black people” a spus Trump, în engleză) pe mine, pentru că am fost atât de discriminat și mă văd ca pe o persoană discriminată”, a declarat Trump la o adunare cu membri de culoare ai partidului republican în Columbia, Carolina de Sud.

Trump a spus că electoratul de culoare din SUA a „acceptat” fotografia sa judiciară mai mult decât oricine.

„Fotografia judiciară („mug shot”, în engleză), am văzut-o cu toții și știți cine au acceptat-o ca atare? Americanii de culoare. E incredibil”, a spus Trump.

Citește și: Deținutul nr. P01135809. Trump a fost fotografiat și amprentat la o închisoare din Atlanta. Fotografia lui judiciară a fost publicată

Un judecător din New York i-a ordonat vineri oficial lui Donald Trump să plătească 454 de milioane de dolari, inclusiv dobândă, într-un proces civil, o decizie care îi va oferi fostului preşedinte o lună pentru a depune aproape jumătate de miliard de dolari pentru a contesta verdictul de fraudă.

Donald Trump a fost condamnat în urmă cu o săptămână, la New York, la plata unei amenzi de aproape 355 de milioane de dolari cu privire la o serie de fraude financiare ale imperiului său imobiliar Trump Organization, iar judecătorul i-a interzis candidatului republican în alegerile prezidenţiale, într-o hotărâre fără precedent, să administreze întreprinderea timp de trei ani.

Editor : Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri