Video Tucker Carlson, luat peste picior chiar și de Putin, în timpul interviului. „Slavă cerului că nu te-au primit”

Data actualizării: Data publicării:
Tucker Carlson listens to Russian President Vladimir Putin during an interview
Tucker Carlson nu a scăpat de ironiile lui Putin. Foto: Profimedia

Interviul luat de Tucker Carlson lui Vladimir Putin nu a fost lipsit de momente stânjenitoare, unul dintre acestea fiind chiar un atac al liderului de la Kremlin asupra celui care îl intervieva. Putin a făcut glume seama lui Carlson, evocând un episod din biografia acestuia, când ar fi încercat - fără succes - să devină spion CIA.

Ironia lui Putin a fost „provocată” chiar de Tucker Carlson, care l-a întrebat cu ajutorul cui au organizat ucrainenii Euromaidanul în 2014. 

Vladimir Putin: Cu ajutorul CIA, bineînțeles. Organizație căreia ai vrut să i te alături pe vremuri, din câte înțeleg. Slavă cerului că nu te-au primit. Chiar dacă este o organizație serioasă, din câte știu. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit unui articol New Yorker din 2017, Tucker Carlson ar fi încercat să se alături agenției americane de spionaj CIA după ce a absolvit colegiul, însă aplicația sa ar fi fost respinsă din cauză că proaspătul absolvent era prea vorbăreț și neascultător.

În alt articol, în Business Insider, un fost coleg de colegiu de-ai lui Carlson spunea că CIA l-ar fi respins din cauză că a fost „prea sincer” în legătură cu consumul său de droguri. 

Vladimir Putin a mai sugerat în cadrul interviului acordat lui Tucker Carlson că țări NATO precum România, Ungaria și Polonia ar putea să-și împartă fostele teritorii aflate acum în interiorul granițelor Ucrainei, stat despre care dictatorul rus a declarat că este unul „artificial”, alcătuit din „voința lui Stalin”.

„După cel de-al Doilea Război Mondial, Ucraina a primit, pe lângă teritoriile care au aparținut Poloniei înainte de război, și teritorii care au aparținut inițial Ungariei și României. Deci României și Ungariei li s-au luat teritorii care au fost date Ucrainei sovietice. Și ele au rămas până acum parte a Ucrainei. În acest sens, avem toate motivele să afirmăm că Ucraina e un stat artificial, modelat din voința lui Stalin”, a spus Vladimir Putin.

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri