Video Un elicopter Mi-8 s-a prăbușit după ce a lovit fire electrice în timpul aterizării, în Siberia. Șase morți și mai mulți răniți

Data actualizării: Data publicării:
avion prabusit siberia
Elicopterul Mi-8 a intrat în picaj după ce a lovit fire electrice. Foto: Captură video Twitter

Un accident de elicopter a făcut, joi, şase morţi şi şapte răniţi în republica siberiană Altai a Federaţiei Ruse, au anunţat serviciile de urgenţă şi media ruse, potrivit AFP, citată de Agerpres. 

„În satul Tiungur (...) aparatul s-a prăbuşit şi a luat foc în timp ce se pregătea să aterizeze”, a comunicat pe Telegram filiala locală a Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă.

„Potrivit informaţiilor preliminare, la bord se aflau 13 persoane, şase dintre ele au murit”, a adăugat sursa menţionată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Agenţia TASS, citând o sursă medicală, a relatat că alte şapte persoane au fost rănite.

Elicopterul Mi-8 a intrat în picaj după ce a lovit fire electrice, potrivit informaţiilor preliminare transmise de Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă.

Mai multe media ruse au difuzat imagini ce arată un elicopter în flăcări şi resturi pe un teren ierbos.

Accidentele de avioane şi elicoptere, foarte utilizate în regiunile îndepărtate ale ţării, sunt frecvente în Rusia, provocate adesea de condiţii meteo nefavorabile, greşeli de pilotaj sau probleme tehnice.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri