VIDEO. Un cimpanzeu fugar din Harkov se întoarce la grădina zoologică pe bicicletă și cu o haină de ploaie

Data publicării:
cimpanzeu
Un cimpanzeu fugar din Harkov se întoarce la grădina zoologică pe bicicletă și cu o haină de ploaie. Foto: Captură video

Momente înduioșătoare în orașul Harkov, Ucraina. Chichi, un cimpanzeu scăpat de la grădina zoologică din oraș, este convins să se întoarcă, după ce primește de la un angajat o haină de ploaie și o mare îmbrățișare. Drumul de întoarcere l-a făcut pe o bicicletă, însoțit de câțiva angajați de la grădina zoologică, scrie The Guardian.

Cimpanzeul Chichi a evadat luni de la grădina zoologică din Harkov și a rătăcit minute bune pe străzile orașului. Însă nu singur. El a fost urmat de angajații grădinii zoologice care au încercat să îl convingă să se întoarcă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După câteva picături de ploaie, Chichi a primit o jachetă de ploaie și o mare îmbrățișare de la unul din angajați. În cele din urmă, cimpanzeul a fost urcat pe o bicicletă și s-a întors la adăpost.

Directorul grădinii zoologice, Oleksiy Hryhoriev, a anunțat că animalul s-a întors în siguranță.

Harkov este unul dintre orașele din prima linie din Ucraina care se confruntă cu bombardamentele rusești. Parcul Feldman, fosta casă a lui Chichi, a fost lovit de un atac cu rachetă la începutul războiului, ucigând cel puțin șase voluntari și o sută de animale, potrivit proprietarului grădinii zoologice.

De asemenea, rachetele au lovit marți o clădire rezidențială din apropierea centrului orașului, ucigând cel puțin o persoană.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri