VIDEO Un depozit de muniții a sărit în aer, în Grecia, din cauza incendiilor

Data publicării:
profimedia-0792336783
Incendii de vegetație în apropiere de orașul Volos, Foto: Profimedia Images

Un depozit de muniţii de la o bază aeriană grecească a explodat joi în urma incendiului de pădure din zona oraşului Volos, în zona central-estică a Greciei.

Au fost dispuse evacuări la Nea Anghialos, o localitate apropiată de acel oraş, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor.

"O parte a depozitului de muniţii al cazărmii forţelor aeriene de la Nea Aghialos a luat foc şi a avut loc o explozie", a declarat responsabilul citat, scrie AFP, citat de Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aceasta a precizat că şapte avioane şi trei elicoptere de stingere a incendiilor acţionează în zonă pentru a stăpâni incendiile care de miercuri nu contenesc în regiunea Volos.

Un puternic val de caniculă a afectat Grecia în ultima săptămână, favorizând incendii de vegetaţie atât în partea continentală a ţării cât şi în insule.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri