Fetele sinucigașe din Hunedoara au consumat droguri înainte să se arunce în gol de la 20 de metri. Ce arată analizele toxicologice

Data actualizării: Data publicării:
MCZoYXNoPWEyNWUzNDM4MjBlMmQ4ODcxNWJlZWRkMTBiMGQ2OTU1.thumb
Foto cu caracter ilustrativ: Shutterstock

Cele două fete de 15 ani din Hunedoara, care s-au sinucis la începutul lunii decembrie, erau drogate în momentul în care s-au aruncat de pe o clădire de 20 de metri din Lupeni, arată rezultatele examenelor toxicologice. Adolescentele ar fi consumat un drog care se numește Cristal. 

 

Anamaria Ianc, jurnalist Digi24: „Examenele toxicologice în cazul celor două adolescente din județul Hunedoara, care s-au sinucis la începutul lunii decembrie, arată faptul că acestea ar fi consumat droguri. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani a transmis în urmă cu puțin timp că a fost identificată prezența unei substanțe psihoactive în organismul celor două fete și că ar fi vorba despre un drog care se numește Cristal. Acesta mai spune că nu se poate preciza cu exactitate momentul la care cele două tinere au consumat acest drog”. 

Cele două eleve au murit pe 9 decembrie, după ce s-au aruncat în gol de pe o clădire de aproximativ 20 de metri din Lupeni.

Înainte să se sinucidă, una dintre adolescente și-a sunat mama și i-a spus ce vrea să facă. Disperat, tatăl s-a urcat în mașină și a condus șapte kilometri ca să-și salveze fiica. A reușit să ajungă înaintea ambulanței, dar nu suficient de repede s-o oprească pe fată.

Fetele au fost găsite fără viaţă, cu faţa spre cer, semn că ele s-ar fi putut arunca, împreună, cu spatele spre pământ. 

 

Editor : C.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri