Mașină de poliție implicată într-un accident cu 3 autoturisme, în Tulcea. Agentul a fost transportat la spital

Data publicării:
colaj accident masina politie tulcea
Sursa foto: Tulcea noastră

Accident, miercuri la prânz, pe E87, în județul Tulcea. O mașină de poliție a fost lovită din spate de un alt autoturism, iar în urma impactului a fost proiectată într-un vehicul de pe contrasens. Din cauza rănilor suferite, agentul de poliție a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, scrie Tulcea noastră. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Carambolul a avut loc miercuri, la ora 12:10, pe DN22/E87, la ieșirea din Pădurea Somova către Isaccea, județul Tulcea. Mașina de poliție implicată în accident aparține Postului Niculițel, scrie sursa citată.

"Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism din direcția orașului Isaccea către Tulcea, ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliție, care circula regulamentar pe același sens de mers. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Tulcea" au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

În urma accidentului, polițistul, un tânăr de 24 de ani, a fost rănit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit IPJ Tulcea, toți cei 3 șoferi implicați în carambol avea permise de conducere valabile și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri