Video O mașină a ajuns în mijlocul unui lac din Constanța, după ce șoferul a uitat să tragă frâna de mână

Data publicării:
masina in lac
Sursa foto: captură video Youtube / Ziua de Constanța

Neatenția l-a costat mult pe un șofer din Constanța. Pentru că a omis să tragă frâna de mână a autoturismului, bărbatul s-a trezit, la propriu, că mașina lui plutește în mijlocul unui lac. Disperat, omul a sunat la 112 și a cerut ajutor. Un echipaj de pompieri a ajuns acolo, însă fără a interveni, scrie Ziua de Constanța.

Incidentul a avut loc joi dimineața, pe raza localității Corbu, din județul Constanța. Mașina, de culoare galbenă, a sfârșit în mijlocul lacului cel mai probabil peste noapte, după ce șoferul a uitat să tragă frâna de mână.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Doamne, Doamne!", se aude o femeie pe fundalul înregistrării video.

"Ia uite, fată! Plouă și cu mașini. A dat o ploaie de a adus o mașină de pe câmp", se amuză ironic în filmare o altă localnică, privind de pe mal la mașina din lac.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea” al județului Constanța s-au deplasat la fața locului, dar nu au intervenit.

"A fost o deplasare fără intervenție”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea pentru sursa citată.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri